#VAZNOJEIMATISAN
Tablica sezona 2019/20
generacija 2009. godište

U proljeće 2017 u nogometni klub Čulinec dolazi Željko Kajtaz i preuzima posao trenera. Okuplja djecu rođenu 2009 i 2010 godine i mlađe.  Uz treninge organizira  prijateljske utakmice  kako bi privukao veći broj djece koja žele trenirati nogomet. Početkom ljeta trener i roditelji organiziraju međusobnu utakmicu i druženje uz roštilj.

Sezona 2017/18

Nakon ljetne stanke trener Željko Kajtaz s djecom odlazi na turnir u Markuševec i u Sesvete kako bi djeca osjetila natjecateljski  duh prije početka natjecanja u ligaškom nogometu.  Počinju natjecanje u 3ZNL  uz koje organizira i razne prijateljske utakmice. Izdvojit ćemo dvije protiv otvorenih škola GNK Dinama  i Sesveta u kojim su bili uspješni i pobijedili u oba susreta. Već tada se moglo vidjeti da u tom godištu ima talentirane djece za nogomet. 

2. mjesto na turniru i 3. mjesto na zimskoj ligi

U jesenskom djelu natjecanja 3ZNL C-2 na tablici završavaju kao treći. U Zagrebu na  Kozjak odlaze na turnir "Advent u Maksimiru" gdje osvajaju svoje prve nagrade - 2.mjesto i Ivano Barić proglašen je za najboljeg golmana turnira. Još nastupaju na turniru "Horgović" u Rugvici, a nakon toga igraju zimsku malonogometnu ligu Zagić-Limač na velesajmu i osvajaju 3.mjesto.

U sezoni 2017/18 zagići osvajaju 3.mjesto ali su uspješni i na turnirima

31.05.2018. organiziramo tradicionalni turnir u Čulincu za Zagiće i Limače na kojem u konkurenciji zagića igramo u polufinalu i završavamo kao četvrta ekipa turnira. Šimun Korman zabija 13 golova na turniru i najbolji je strijelac turnira. U 3ZNL C-2 zagići završavaju prvenstvo kao treći ekipa na tablici i osvajaju zasluženi pehar i medalje. Nakon završetka prvenstva 09.06.2018. odlaze na turnir u Ogulin gdje nevjerovatnom igrom osvajaju 1.mjesto na turniru sa gol razlikom 32:0. Tamo je Šimun Korman proglašen najboljim igračem turnira, a Marino Radanović je najbolji strijelac. Za tjedan dana već su na idućem turniru u Studenskom gradu gdje osvajaju 2.mjesto, a najbolji strijelac turnira je Šimun Korman.

U sezoni 2018/19 Limači osvajaju 3.mjesto

Većina igrača koja je nastupala za limače u sezoni 2018/19 bila je u prosjeku najmlađa ekipa 3ZNL LIMAČI B ali je ostvarila izvrstan rezultat s trenerom Željkom Kajtazom i na kraju sezone osvojili su 3. mjesto na tablici. U zimskoj malonogometnoj ligi Zagić-Limač 2019. na velesajmu ne ulaze u razigravanje za mjesta ali Šimun Korman najbolji je strijelac lige i nabolji igrač po izboru publike. 16.06.2019. organiziramo 9. tradicionalni turnir u Čulincu za Zagiće i Limače u četri starosne kategorije na kojem  u  konkurenciji 2009 godišta osvajaju 1. mjesto, a najbolji igrač turnira je Jakov Pervan. 

2009. godište

© 2017 by NK Čulinec

  • Grey Facebook Icon

Facebook

Postani fan